We love cocktails

2014-03-23 / 10:24:48
Emilia, Jag och Maria 
Gänget + Maja på ställe nr 1. Det bjöds på livemusik från en pianist. Han sjöngbåde ABBA och födelsedagslåten för Johanna.
Grattis snygga Johanna! 
Ställe nr 1: Margarita cocktail är så god. Smakade även lite av Klaras Bloody Mary som baka smakade tomatsoppa. Tur att hon köpte den så att jag slapp ;)
Har börjat inse att man ska fråga om rekomendationer! Fick en jättegod drink som hette Playa de Sol.
 
 
Den klassiska selfien (stavning?)
 
Efter ett tag blev det dans till grymt härlig mainstream - radiopop - föredetta sommarplågor vilket var så roligt. 
 
Började på en italiensk restaurang i Latinkvarteren där det blev risotto, vin och chokladmousse. Personalen var verkligen utöver det vanliga på alla sätt. Ägaren sjöng kärlekssånger till Maria, gick och gosade med ett tyskt pars unge och sjöng för Johanna. Maten var verkligen god!
 
Efteråt drog vi till pianostället och sen till en annan bar med dansgolv. Det var en jättebra kombination, men plötsligt insåg jag att min mobil försvinnit. Letade överallt men kunde inte hitta den. Detta ledde till instant sadness, men plötsligt kommer Klara, hojtande med min IPhone i handen! Blev så glad och om det är lite halvdann stämning så är detta lätt värt för man blir så glad av att återförenas med sin mobil. Det var någon god själ som hade lämnat in den i baren <33333. 
 
Blev en crêp med nutella och banan innan det bar av hemmåt. 
 
Oubs, såg nyss att min mobil spruckit, hela baksidan är krossad. Tur jag hade skal annars vet man aldrig hur det slutat! Mamma och pappa: jag kan leva med det.