La famille på besök

  
Montmartre
 
 
 
På en uteservering tittandes på folket i regnet
Gick upp för trapporna i Eiffeltornet, ingen konst ;) dock var mamma och evelina (förvånad) lite skakiga 
Hard Rock café
Familjen på besök från onsdag till lördag. Vi tajmade inte vädret så bra, men vi hade det trevligt ändå. Vi bodde på hotell och det var skönt att slippa värdfamiljen ett tag och umgås med sin riktiga familj för en gångs skull. Den första maj då mycket är stängt passade vi på att bruncha hos världfamiljen. Vi alla åt vars 2,5 croissant och kaka på det. Nu vet familjen hur jag känner mig varje vecka här. 
 
Nåväl. Det var ingen panik över vädret eftersom vi alla redan sett Paris turistmål och tog det istället lungt och njöt av mat och härligt sällskap. Dock var Lukas lite tjurig och ville gå så lite som möjligt och han var väldigt imponerad av metro 1 som är automatisk. 
Evelina var inne i sin egna värld, i musikens värld, men lyckades fånga upp henne ibland. Är väldigt avis på henne som har jättefina tänder nu efter att ha tagit av sin tandställning... Bara typ 1- 1,5 år kvar to go för min del wiho.
Mamma var go som vanligt och serverade te och choklad. Hon tyckte att min värdfamilj och deras lilla påminner om pareti i filmen Upp, och det kan jag faktiskt hålla med om.
Det var jobbigt när de skulle åka och även om 6 veckor nu känns lite, kändes det i lördag som en evighet. Nu är jag dock tillbaka i vardagen badande i skoluppgifter och har inte tid över att tänka på sommaren.  
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jättetrevliga bilder från vår vistelse i Paris/Kram

2014-05-14 @ 23:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0