Tisdag

 
Hur man gör praliner, såå intressant NOT (haha töntigt jag skriver)
 
Pralinerna
 
Gick på chokladmuseum för 75 spänn. Det var så inte värt pengarna och trodde att det skulle vara som en fabrik. Nej istället skulle man gå runt och läsa och det ända som hade något med choklad att göra, var då de visade hur man gjorde praliner, dvs choklad + fyllning + choklad = pralin...
 
 
 
Därefter gick vi på restaurangen le Chartier. Tempot var högt och maten kom på 5-10 minuter. Vi beställde kyckling och tartare, alltså rått kött vilket var väldigt spännande och gott.
 
 
Åkte sedan till Latinkvarteren och köpte en Crêp med Nutella och jordgubbar. Blev lite sur då den inte var värd pengarna och hela dagen bara hade varit tråkig med start på ett urkast museum. Åkte därför hem och kollade på Amelie från Montmartre, en fransk film och skypade med min familj.

Kommentarer
Postat av: Lina

Är det inte väldigt många kalorier i en crêp med nutella????? (tänkte att vissa i ditt sällskap kanske tyckte det iallafall)

Svar: jo somliga unnar sig aldrig... tråkiar LEV och NJUT
micaela danielsson

2014-02-26 @ 19:38:30
URL: http://www.linasallnilsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0